Psychotherapie Denie

 
Welkom op de website van mijn praktijk. Mijn naam is Charlotte Denie en ik ben psychotherapeut (BIG nummer: 69056426316); mijn kwaliteitsstatuut is goedgekeurd. Nummer bij Kamer van koophandel: 09206822.

Ik heb een vrijgevestigde praktijk voor psychotherapie in Nijmegen e.o.. In mijn praktijk geef ik psychotherapie aan adolescenten, volwassenen en senioren.

Deze website geeft informatie voor wie iets meer over mij en mijn praktijk wil weten. Daarnaast bevat de website praktische informatie en verwijzingen.

Ivm het coronavirus: ik houd me aan de actuele aanwijzingen van het RIVM en vraag u dat ook te doen. (https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden)
Dat betekent voor ons contact:
Mocht u lichte (of ernstige) klachten hebben, kom dan niet op de afspraak. Bel of mail mij vooraf, dan kunnen we overleggen over een passende oplossing. Zet geen inhoudelijke informatie of vragen op de gewone mail. Er zijn goede manieren om veilig te communiceren (ZIVVER-email of beeldbellen). Laat het mij a.u.b. weten als u daar behoefte aan hebt. Mocht ikzelf lichte (of ernstige) klachten krijgen, dan zal ik onze face-to-face-afspraak afzeggen en overleggen over een alternatief.